Col·labora amb ClapClap

Vols col·laborar amb un projecte que busca crear una plataforma de contingut 100% en català perquè els usuaris puguin descobrir nou contingut en la seva llengua i els creadors puguin rebre una compensació justa?

Depenent del teu perfil, ens pots donar un cop de mà de diferents maneres:

  • Espectadors: si t’agrada veure contingut en català, a més de subscriure’t a ClapClap, pots fer córrer la veu sobre la plataforma: recomanant-la als teus amics i parlant-ne a les xarxes socials. També pots enviar missatges als creadors que més t’agradin que encara no estiguin a ClapClap animant-los a fer el pas i entrar a la plataforma.
  • Creadors: si ets un creador, pots començar a penjar el teu contingut a ClapClap. Pots llegir-ne els avantatges a la pàgina «Per a creadors».
  • Gestor de comunitats (community manager): necessitem gent que ens ajudi a mantenir les xarxes socials. Si tens experiència o idees, fes-nos-ho saber hola@clapclap.cat i mirarem com podem col·laborar.
  • Programadors: estem alliberant el nostre codi a GitLab. El pots editar, proposar-hi millores o treballar en algun dels Issues oberts.
  • Dissenyador gràfic/experiència d’usuari: si tens coneixement de disseny gràfic o en l’experiència d’usuari i t’agradaria col·laborar amb ClapClap. Envia’ns un correu a hola@clapclap.cat per conèixer-nos i explicar-te alguns projectes que tenim entre mans.
  • Editors de vídeo: volem ajudar a promocionar ClapClap i el contingut en català a les xarxes. I ens agradaria fer-ho, també, en llenguatge audiovisual. Si tens coneixement d’edició de vídeo i vols donar-nos un cop de mà, envia’ns un correu a hola@clapclap.cat.
  • Donants: si t’agrada el projecte i vols que ClapClap continuï existint, consulta la nostra pàgina de donants.
  • Empreses i entitats col·laboradores: si vols contribuir econòmicament amb ClapClap o anunciar-t’hi, contacta amb nosaltres a hola@clapclap.cat.

Se t’ocorre alguna altra manera amb què puguem col·laborar? Fes-nos-ho saber a hola@clapclap.cat.