Creadors verificats

Els creadors verificats són aquells creadors a qui ClapClap ha donat accés al tauler de control: poden modificar les seves dades, penjar vídeos, accedir a informació sobre els claps que han rebut, etc.

Des de finals de juny de 2022, a ClapClap també hi apareixen continguts de creadors en català amb qui no ens hem pogut posar en contacte. Aquests són els creadors no verificats.

Per què hi ha creadors no verificats?

Volem que ClapClap sigui la millor manera de trobar i descobrir contingut en català a YouTube i Twitch, per això i per millorar l’experiència dels usuaris i subscriptors, mostrem contingut tant de creadors verificats com no verificats.

Quan afegim creadors a ClapClap, sempre contactem amb ells i els oferim crear-los un usuari perquè puguin tenir accés a la plataforma. Malauradament, no sempre obtenim resposta i, en aquests casos, el perfil del creador queda com a no verificat.

Els creadors no verificats poden rebre claps?

No, l’única manera de poder rebre claps és que els creadors verifiquin el seu compte. Els claps serveixen per guanyar diners de l’aportació dels subscriptors i per tenir més visibilitat a la portada.

Soc un creador i veig els meus continguts a ClapClap, com puc passar a ser un creador verificat?

Segurament vam contactar amb tu a través de correu electrònic, Twitter o Instagram, però per algun motiu no vas veure el nostre missatge. Posa’t en contacte amb nosaltres al correu hola@clapclap.cat i et donarem accés al teu usuari.

Soc un creador, veig els meus continguts a ClapClap, però vull que els elimineu

Pots contactar amb nosaltres a través del correu hola@clapclap.cat i esborrarem els teus continguts amb la major brevetat possible. Si creus que és urgent, et recomanem que deshabilitis la possibilitat d’incrustar els teus vídeos a llocs externs. Aquesta és una opció que trobaràs al teu tauler de control de YouTube.

Dit això, et suggerim que abans de fer-ho et posis en contacte amb nosaltres i t’informarem de tots els avantatges que té per a un creador en català formar part de ClapClap.

Soc un creador i no veig els meus continguts a ClapClap, però m’agradaria entrar-hi

Posa’t en contacte amb hola@clapclap.cat i et contestarem el més aviat possible. Et recomanem que llegeixis la pàgina «Per a creadors» i els criteris d’admissibilitat de vídeos.