Per a creadors

Permet que els teus seguidors et donin suport econòmic

ClapClap neix amb l’objectiu de fer més fàcil que els seguidors donin suport econòmic als creadors que més els agraden. A través d’una única subscripció, els usuaris poden donar suport a tants creadors com vulguin i el nostre sistema de claps s’encarrega de repartir l’aportació d’una manera justa entre els creadors.

Des de YouTube i Twitch

ClapClap s’integra amb YouTube i Twitch perquè puguis monetitzar els continguts que penges en aquestes xarxes. Amb un simple clic podràs importar els vídeos d’aquestes plataformes i començar a rebre claps a ClapClap. I cada clap són diners!

Si encara no publiques a cap plataforma, però t’agradaria començar a publicar contingut, ho pots fer ara mateix i començar a importar el contingut a ClapClap!

Publica contingut exclusiu per als subscriptors de ClapClap

ClapClap et permet marcar el contingut com a exclusiu, de manera que els usuaris sabran que no és un vídeo en obert, sinó un vídeo només accessible per a subscriptors. És l’equivalent als vídeos privats de YouTube.

Vídeos en profunditat, preguntes i respostes, making-offs… tot el contingut serà valorat pels teus seguidors i pels nous que et coneixeran gràcies a ClapClap!

Tu escrius la teva pròpia aventura

Combina el contingut que publiques de franc a les xarxes socials amb contingut exclusiu únicament accessible a ClapClap. O continua fent tot el contingut de franc, però permet que els teus seguidors et donin suport econòmic a través de ClapClap.

Ah, i per si hi ha cap dubte: ClapClap és totalment gratuït per a creadors.

Cada clap, diners que guanyes

Cada clap que rebis d’un usuari són diners que estaràs guanyant! No necessites fer res, no els has de convèncer a fer cap pagament. Perquè tots els subscriptors de ClapClap ja estan pagant la seva subscripció, així que al moment que et donen claps, ja comences a guanyar diners!

(Si per algun motiu no vols cobrar de ClapClap però t’interessa apareixer-hi, pots renunciar als diners dels claps i que es reinverteixin a l’Associació ClapClap o intercanviar-los per una subscripció)

Els likes ara són claps

Però què són aquests claps de què parleu? Imagina’t-ho com els likes de les altres xarxes socials, però, en aquest cas, cada usuari te’n pot donar fins a 10 a cada vídeo.

Com més claps tinguin els teus continguts, major serà la proporció de la seva subscripció que anirà cap a tu. Ah, i els vídeos amb més claps també tenen una secció especial a la portada, així que la teva visibilitat també augmentarà.

Et sembla interessant?

Comença a connectar amb els teus seguidors i guanya diners.

Envia’ns un correu a hola@clapclap.cat enllaçant les plataformes on publiques i et respondrem al més aviat possible.

Preguntes freqüents

Pot entrar-hi qualsevol creador?
Sí, sempre i quant el contingut que publiqui sigui en català. El nostre objectiu és que tots els creadors de contingut en la nostra llengua puguin entrar a ClapClap i això els ajudi a difondre els continguts i a guanyar diners amb ells.
Puc penjar qualsevol vídeo?
Sí, l’únic requisit per penjar el teu vídeo a ClapClap és que sigui en català. Pots llegir-ne més detalls a «Criteris d’admissibilitat de vídeos».
Com es distribueixen els diners entre els creadors?
Al cap del mes, la contribució de cada usuari es distribueix entre els claps que hagi donat. Pots llegir un exemple pràctic de com funciona a «Com es distribueixen les contribucions?».
Com rebré els meus diners?
Al tauler de control del teu compte pots consultar l’import que tens pendent de cobrar segons els claps que has rebut. Quan arribis a un mínim de 50 euros posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic hola@clapclap.cat. Ens caldrà el nom i dades bancàries on vols que se’t faci l’ingrés.
He de declarar els diners a Hisenda?
Això depèn de la teva situació personal i el més recomanable és que contactis un gestor. El que ingressis a través de ClapClap és considerat un ingrés més.
Quina diferència hi ha amb Patreon o l'Aixeta?
Patreon o l'Aixeta requereixen que els usuaris paguin una subscripció individual per cada creador a qui segueixen. Malgrat que hi ha nombrosos casos d'èxit utilitzant aquestes plataformes, la majoria de creadors no aconsegueixen guanyar prou per mantenir la creació de contingut.
Això és així perquè els usuaris són reticents a pagar una quota només per accedir als continguts d'un sol creador. Amb ClapClap, en canvi, amb una sola subscripció els usuaris poden accedir a tots els continguts, de tots els creadors.
És incompatible amb Patreon o l'Aixeta?
No, tot el contrari! Igual que ClapClap es pot utilitzar en paral·lel amb la resta de xarxes socials, també pots utilitzar ClapClap en paral·lel amb Patreon o l'Aixeta. Això sí, et recomanem que tots els continguts exclusius que posis a Patreon o l'Aixeta els pengis també a ClapClap, això et permetrà guanyar subscriptors i claps.
Té algun impacte en els diners que actualment guanyo a través de YouTube o Twitch?
No, tot el que guanyis a ClapClap no afecta en res al que ja puguis estar guanyant a YouTube o Twitch pel teu compte. De fet, ens alegra saber que estàs guanyant diners amb aquelles plataformes; confiem que ClapClap serà un complement al que ja estàs guanyant.