Criteris d’admissibilitat de vídeos

ClapClap vol ser una plataforma des d’on els usuaris puguin descobrir contingut en català de creadors que ja coneixen o nous creadors. Volem que els vídeos que els usuaris troben a ClapClap els siguin d’interès i els agradin, per això han de complir una sèrie de normes ben senzilles:

  • El contingut ha de ser íntegrament en català. Les parts que no siguin en català han d’estar subtitulades o bé amb subtítols incrustats al vídeo o bé utilitzant l’eina de subtítols de YouTube. En certs casos es poden permetre frases o intervencions en altres idiomes si el text és curt, el context és clar o per alguna raó el vídeo no seria possible sense aquell fragment. En qualsevol cas, però, és millor ser previngut i actuar amb la idea que el 100% del vídeo ha de ser en català.
  • No es permeten vídeos duplicats, encara que estiguin en plataformes diferents. Si has fet un directe a Twitch i després el penges a YouTube. A ClapClap només pots penjar un dels dos.
  • Els vídeos han de tenir la data en la qual van ser publicats a YouTube i Twitch. Encara que permetem canviar la data per motius tècnics, aquest sistema no s’ha d’abusar per aconseguir que els vídeos d’un creador apareguin a la portada. La data no s’ha de canviar després d’importar el vídeo.

ClapClap es reserva el dret d’eliminar els vídeos en cas que contradiguin alguna d’aquestes normes o es consideri que la seva existència a ClapClap és perjudicial per la plataforma.

Entenem que alguns creadors poden entendre aquestes normes com a restriccions, però l’objectiu és enriquir la plataforma de cara als usuaris i permetre’ls gaudir de ClapClap amb contingut de qualitat.