Bacallà amb cigrons
- 10:20
Bacallà amb cigrons
Ingredients,
Per a 4 persones
4 talls de bacallà
300 gr de cigrons cuits
1 ceba gran i 3 grans d'all
Dos tomàquets
1 got de vi ranci
4 ous durs
Picada: ametlles, avellanes, all, julivert i una galeta
Un got de caldo vegetal o de peix
Pebre vermell i pebre negre
una cp de comí
farina de tot ús
Cuinem,
1. Eixuguem el bacallà i el passem per farina. I el pebrem.
2. En una paella amb oli fregim el bacallà, però no del tot, l’acabarem al forn.
3. Fem un sofregit amb all i ceba picada, fins que caramelitzi. El primer picat i la segona en juliana.
4. Quan sigui cuit hi posem el tomàquet ratllat, amb pebre negre, pebre vermell i comí.
5. Hi posem un raig de vi ranci, i quan s’hagi reduït els cigrons.
6. Dos minuts i hi posem el bacallà, els ous durs i la picada, i ho tindrem dos minuts més.
7. Ho posem al forn per 10 minuts i ja tenim el plat fet.
I res més a dir, que... Molt Bon Profit!!!
......................................................................
Tema musical: Siestecita
Autor: Quincas Moreira
Biblioteca de Youtube Studio
.......................................................................