Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Bacallà amb cigrons

Bacallà amb cigrons Ingredients, Per a 4 persones 4 talls de bacallà 300 gr de cigrons cuits 1 ceba gran i 3 grans d'all Dos tomàquets 1 got de vi ranci 4 ous durs Picada: ametlles, avellanes, all, julivert i una galeta Un got de caldo vegetal o de peix Pebre vermell i pebre negre una cp de comí farina de tot ús Cuinem, 1. Eixuguem el bacallà i el passem per farina. I el pebrem. 2. En una paella amb oli fregim el bacallà, però no del tot, l’acabarem al forn. 3. Fem un sofregit amb all i ceba picada, fins que caramelitzi. El primer picat i la segona en juliana. 4. Quan sigui cuit hi posem el tomàquet ratllat, amb pebre negre, pebre vermell i comí. 5. Hi posem un raig de vi ranci, i quan s’hagi reduït els cigrons. 6. Dos minuts i hi posem el bacallà, els ous durs i la picada, i ho tindrem dos minuts més. 7. Ho posem al forn per 10 minuts i ja tenim el plat fet. I res més a dir, que... Molt Bon Profit!!! ...................................................................... Tema musical: Siestecita Autor: Quincas Moreira Biblioteca de Youtube Studio .......................................................................

Descobreix el millor contingut en català de les xarxes

A ClapClap, pots trobar el millor contingut en català de YouTube i Twitch actualitzat constantment. A més, si et subscrius, pots donar suport als creadors que més t'agradin, gaudir de contingut exclusiu i obtenir molts altres avantatges.