Panets d’Hamburguesa
- 10:48
Panets d'Hamburguesa
Aquests panets d'hamburguesa són realment deliciosos i també estan farcits de cereals integrals.
Ingredients,
25 g de llevat
500 ml d'aigua
1 culleradeta de sal en escates
45 cl d'oli d'oliva
300 g de farina integral d'espelta
2 ous
600 g de farina de blat
A més
1 ou
30 g de sèsam
Cuinem,
En un bol hi posem l'aigua tèbia i hi dissolem el llevat de forner.
Tot seguit hi afegim la farina integral d'espelta, i barregem.
Ara hi posem els ous batuts i l'oli. I barregem.
Ara hi posem la farina en tres vegades, remenant cada cop que la hi posem, així aconseguirem que sigui més flexible.
També hi posem la sal en escates.
Pastar bé la massa, jo he pastat la massa durant aprox. 30 minuts, millor si teniu una pastadora, o una màquina per a pastar.
Un cop la tingueu pastada, deixeu-la reposara una hora en un lloc càlid. Jo la he posada al forn al mínim. 50ºC., durant 1 hora.
Quan la massa hagi pujat, ha doblat la mida, la traieu del forn i torneu-la a pastar bé, possiblement amb una mica de farina si queda enganxosa.
A continuació, farem boles i les posarem a la plata d'enfornar.
Les deixem reposar una altra hora, o fins que doblin la mida.
Pintem els panets amb un ou batut i empolseu-los amb llavors de sèsam com vulgueu. Sempre amb cura, ja que la pasta és molt fina.
Enfornar durant 12 minuts a 210 graus, aire calent.
Si ho feu sense aire hi heu d'afegir una mica més de calor, 220 o 225º.
------------------------------------------------------------------------
Música: Teasing the King
Autor: Nathan Moore
Biblioteca de YouTube Studio
------------------------------------------------------------------------