Quiche de Xampinyons, porro i carbassó.
- 14:23
Quiche de Xampinyons, porro i carbassó.
- Ingredients pasta Brisa,
Si no decidiu comprar la pasta, cosa molt més fàcil i ràpida, ja què les
que venen comercialment són prou bones.
220 gr de farina corrent
110 gr de mantega
1 cp de sal
1 ou
35 ml d’aigua gelada
Cuinem,
1.- Si tenim màquina de pastar, ho posem tot junt fins que la pasta estigui integrada. (Si no la tenim, hem de pastar una bona estona més fins que la pasta estigui feta.)
2.- Un cop pastada la posem al congelador per a que es refredi ràpidament.
3.- Ja no la pastarem més, sols li passarem el corró per a aplanarla.
Però primer la posarem entre dos full vegetals de cuina, i a les hores l’aplanarem.
4.- La posarem sobre del motlle que hem untat amb mantega i la punxem amb una forquilla. La tornarem a la nevera per a que es refredi de nou.
Passats 15 minuts o més, l’enfornarem a 200º 10 minuts, tapada amb un paper de cuina, i 3 minuts més sense paper de cuina. No volem que al final s’ens cremin les vores.
I Reservem,
Ingredients del farciment,
1 cp de mantega o un raig d’oli.
200 gr de xampinyons
1 porro,
1 carbassó,
2 ous més 2 rovells d’ou
300 ml de nata
½ cp de sal
1 cp pebre blanc
200 gr formatge emmental ratllat
½ cp de nou moscada
Cuinem,
1.- Encenem el forn i el posem a 190º.
2.- En una paella marquem els xampinyons, el porro i el carbassó amb una cullereta de mantega o un raig d’oli. Han de quedar marcats i daurats. I reservem.
3.- En un bol i posem dos ous i dous rovells d’ou, 300 ml de nata, ½ cp de sal, 1 cp de pebre blanc, i els 200 gr de formatge emmental ratllat.
Ho remenem.
4.- Prenem el motlle amb la pasta ja cuita, i hi posem les verdures fregidas a sobre, i a sobre hi aboquem la barreja d’ous, llet i formatge.
5.- I ho enfornem a 200º durant 25 minuts. Ara ho punxarem amb un escuradents de fusta, i si surt net (que no arrossega el farcit) ja el podem treure del forn.
------------------------------------------
Música: Siestecita
Autor: Quincas Moreira
Biblioteca de YouTube Studio
-----------------------------------