Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Rigatoni amb lluç i gambes

Rigatoni amb lluç i gambes per a 4 persones, El rigatoni és una pasta com un macarró però més gran, un clàssic de la cuina italiana. Ingredients, Picada de, 4 o 5 tomàquets sec en oli 3 gra d’all picat 2 cs complertes de pinyons julivert picat 4 o 5 anxoves Oli Paella, 1 ceba tendra mitjana en juliana 1 gra d’all picat 2 cs complertes de tàperes 250 gr de tomàquets sherry 25 olives de Kalamaro desossades Olla, Bullim el lluç o el bacallà Bullim la pasta Cuinem, 1.- Piquem molt petit els 3 grans d’all, les quatre anxoves, els 5 tomàquets secs, el julivert picat i hi posem pebre negre. 2.- Fregim la ceba tendra en juliana prima i un gra d’all picat. Quan están fets hi afegim les tàperes, i els tomàquets Sherry en meitats, i hi posem les olives de kalamata (o de Les Garrigues). 3.- Bullim la pasta en una olla amb força aigua, amb una mica de sal, fins que sigui al dente. Reservem i també mig got d’aigua de l’olla. 4.- Bullim el peix, lluç o bacallà, i un cop atemperat l’esmicolem. 5.- En una paella gran hi posem el fregit de la ceba i la picada de les anxoves. Tot seguit hi posem el lluç bullit, julivert picat i les gambes pelades i crues. També hi afegim la pasta al dente i les dues cullerades d’aigua de la pasta. 6.- Servim amb formatge parmesà ratllat, o per ratllar. -------------------------------------- Tema: Story of a Toy Autor: Freedom Trail Studio Biblioteca de Youtube Studio --------------------------------------