Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

👉El MILLOR POLLASTRE a l’ast FET a CASA – RECEPTA de CUINA CATALANA

Aquesta recepta és una meravella, a qui, no li agrada un bon pollastre a l'ast! Aquí et deixo tots els consells per poder fer un ESPECTACULAR POLLASTRE 👇👇👇 Hi ha mil tècniques i trucs per poder fer un bon pollastre a l'ast amb el forn de casa, però després de provar diverses opcions, crec que aquesta RECEPTA de POLLASTRE a L'AST és la millor sense estar un temps excessiu a la cuina. Quin pollastre escollir per fer-ho a l'ast? Un dels primers trucs és que la matèria prima segui bona. Compra el millor pollastre que puguis, sense que sigui exageradament gran. El pes ideal per un pollastre a l'ast és d'1'5 kg. Aproximadament. Un pollastre de pagues que hagi estat en llibertat i amb una alimentació a base de blat i sense pinso, ens donarà un gust extra i absorbirà molt millor totes les espècies que li posem. Com fer que el POLLASTRE quedi tendre? Per fer que el pollastre no estigui sec tenim un primer truc. En aquest cas li fem un bany d'aigua i sal durant 1 hora aproximadament. Així aconseguirem que el pollastre quedi més tendre i els salem per totes bandes que en quedarà més gustos. Com fer que el POLLASTRE A L'AST amb el forn de casa quedi Cruixent? Aquest és potser el més important de la recepta, ja que el més característic del POLLASTRE a l'AST, és la pell, torradeta, amb aquell color caramel que tan sols veure el POLLASTRE, ja et fa salivar. El que hem de fer és que el POLLASTRE mai estigui en contacte amb els sucs que desprèn, per aquesta raó, podem posar el POLLASTRE sobre una reixeta o inclinar la safata de forn. Així els sucs del POLLASTRE, mai estarà en contacte amb la carn. Ingredients pel MILLOR POLLASTRE A L'AST amb el FORN de CASA: 1 Pollastre de pagues d' 1'5gr. Aproximadament 1/2 Llimona 1 cullerada petita de pebre vermell 1 cullerada petita de Comí 1 cullerada petita de romaní 1 cullerada petita de pebre negre 1 mànec d'herbes fresques (coriandre, romaní i farigola) Pel bany aigua: 3l. d'aigua 150gr. de Sal 👉Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1 🔔 Dóna-li a la campaneta 🔔 i estaràs informat de tots els vídeos Segueix-me a les xarxes: 🍓 Instagram: @canalvicfood - https://www.instagram.com/canalvicfoo...​ 🍓 Facebook: @canalvicfood - https://www.facebook.com/canalvicfood​​​ 🍓 Twitter: @canal_food - https://twitter.com/canal_food?s=08​​ Utensilis emprats en la recepta: 🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​ 🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​ 🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​ 🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​ 🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​ 🔥Placa inducció: https://amzn.to/30ry3Xs​