Dot amb patates al forn / Receptes de peix al forn
- 02:07
- 271 visualitzacions
- 26 m'agrada
Un plat de peix, gens complicat i molt bo. Les patates queden tant o més bones que el peix.
Si ho preparem amb un peix gran ho posarem al forn tot junt, si son peixos més petits, primer posarem les patates i la ceba a coure 20 minuts, amb la safata tapada amb paper d'alumini. Passat aquest temps, hi afegim el peix i el deixem 20 minuts més.
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
1 dot d'1,5 Kg
1 branca de julivert
1 ceba
Tomàquets xerri
3 grans d'all
600 g de patates
Sal
Pebre negre mòlt
Oli d'oliva verge extra
Vi blanc
1 tomàquet
1/2 llimona
1 branca de farigola
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse